Before & After: A Renovated Warehouse in Brooklyn

Before & After: A Renovated Warehouse in Brooklyn

56fc06142fa0cd6b41d4c989a13ec8f3ea2b36eb?w=240&h=240&fit=crop
Fabienne Ayina
Nov 13, 2015
(Image credit: Mihalis Gripiotis)

When Mihalis found this lumber warehouse, it was naked and raw. The old wooden doors needed to go. The floor was unfinished The space was dark. Being very handy, Mihalis took the challenge and remodeled this dull Brooklyn space into a peaceful den.

(Image credit: Fabienne Ayina)

He changed the old door into an automated door, painted the floor and the walls, and built floating shelves.

(Image credit: Mihalis Gripiotis)

The mezzanine in the back was already there. All he needed was a little bit of imagination and patience.

(Image credit: Fabienne Ayina)

The back of the space has been transformed into bedrooms and a boudoir. The plants add plenty of life to the old warehouse, while street finds and bricolage work their magic.

Created with Sketch.