Before & After: Backyard Blight Turns Out of Sight

Pin it button big

Last time we checked in with Aaron & Heather Hawes in Saint Louis, they shared the transformation of their old firehouse into a modern and sleek photography studio. Today they are back with a new project: the recent makeover of their outdoor parking area. As before, the Hawes' did all the work themselves, and the results are quite incredible.

Pin it button big

Now before anyone freaks out, the photo was indeed taken at a different angle, but I think you can see why. Taken from the right, all you'd see was the opaque fence, instead of this beauty of a garage they whipped up. It started as a carport, and slowly made the transition (over the course of a year and a half) into the enclosed building you see before you. Ipe — an extremely durable Brazilian hardwood that resists decay, pests, and flames — is on the exterior.

There are TONS more photographs and info over on their blog, A Fire Pole in the Dining Room, so I encourage you to check in out from all angles. Say "hi" to their Great Dane Mojo while you're at it.

Many thanks Heather for sending over the pics!

(Image credits: A Fire Pole in the Dining Room)

15 Comments