Before and After: A Dark, Uninspiring Basement Turned Streamlined Shared Office Space

Before and After: A Dark, Uninspiring Basement Turned Streamlined Shared Office Space

A756bd1ea98f927a11029d4da780d7254b53b709?auto=compress&w=240&h=240&fit=crop
Anna Spaller
Dec 30, 2016
(Image credit: Courtesy of Sarah Hackett )

This "office" space that was shared by Sarah and Keith in their dark, uninspiring basement in their New England Craftsman Colonial didn't seem to have a clear design or purpose — or you know, much style. But they lightened, brightened and turned this space around!

(Image credit: Courtesy of Sarah Hackett)
(Image credit: Anna Spaller)

When they removed the carpet and added new hardwoods, a neutral area rug and drapes, the space felt more open and each side had a clear purpose. On the left, Sarah's workspace, and to the right of the bookshelf, Keith's amp and collection of guitars.

(Image credit: Anna Spaller)
(Image credit: Anna Spaller)

Now they can both enjoy the space, whether together or alone!

See more of this stunning home in their house tour → A New England Craftsman Colonial Goes Contemporary

Thank you Sarah and Keith!

Created with Sketch.