Facebook's Snazzy New HQ Unveiled

Built from a former 1960s laboratory, Facebook's brand spankin' new HQ in Palo Alto designed by Studio O+A is something to behold. Open floor plans, a skate park, and retro modern furniture around every corner, their offices seem to capture the spirit that is Facebook; an endless stream of social media interaction and design. Heck, they're so industrial they even decided to include a crane table right in the middle of their cafe area...Not that we have any problems working from home, but man does this lovely renovation get our jealousy meter going.

Included in this flip is a gourmet cafe where they can pretty much order food at any time they want (not sure if it's free like Google's though - whose offices, by the way, we also envy), unfinished walls, and a retro charm that's undeniably "cool" in this day and age.

What do you guys think? Too cool for school or just the right amount?

Thanks for catching the typo, Anne_sol!

[Via Gizmodo via O+A]

8 Comments