Indoor & Outdoor Space at Haus mit Atelier

Indoor & Outdoor Space at Haus mit Atelier

Aaron Able
May 27, 2010

Nestled among the rolling hills of southern Germany, this private residence (with adjoining office space) by architecture firm C18 Architekten straddles the line between indoors and outdoors. The overwhelmingly white building uses floor-to-ceiling windows, skylights, an interior courtyard and a lap pool to nearly seamlessly bridge the gap.

The lap pool is especially interesting — whilte completely "outdoors" it skirts the edge of "indoors" with the help of the large track curtains and the cantilevered second story overhang.

For many more images and a thorough description of the project see: C18 Architekten and ArchDaily | Haus mit Atelier / C18 Architekten.

Images: Brigida Gonzalez

Created with Sketch.