Matsuki Residence Features Slick Projection Room

Matsuki Residence Features Slick Projection Room

Sonia Zjawinski
Apr 13, 2010

Head Architecture recently sent out photos of a new residence they finished in the Discovery Bay within Hong Kong. The apartment has some nice elements, including a large projection room that's far from being a home theater dungeon.

The Matsuki residence features a nice open floor plan when it comes to the kitchen, dining, and living room. Within the long living room is a media center that consists of a white wall that acts as a projection screen on one end and the projector standing on a console table behind the couch on the other. A surround sound system was installed on the walls on either side of the room, though we're not sure what kind of speakers they used.

The entire space, which used to be two separate apartments was designed by Head Design.

Images: Design Milk

Created with Sketch.