Sleek & Minimal Copenhagen Penthouse

Contemporist

This penthouse apartment's gleaming white interior is the result of a gut-rehab envisioned by NORM Architects. The design involved pouring a white resin floor, creating full height doors, integrating tons of built-in (and hidden) storage and keeping door and cabinet hardware hidden — all done in an effort to reduce visual clutter and create a single unified space where the furnishings would be the focal point...

It's interesting to see how such a stark shell of a space can really change with furniture alone — image this space with a large leather sectional or a crazy and colorful Moroso design — it completely changes the space!

You can see even more of this nearly seamless space by
NORM Architects on Contemporist: Copenhagen Penthouse II by NORM Architects.