Thomas' Redesigned Studio Apartment

Thomas' Redesigned Studio Apartment

Gregory Han
Mar 17, 2009

As an AT reader, we were always impressed with Thomas' redesigned space. While his blog, My White Shirt, documents his multiple studio rearrangements, AT has posted his ever-changing space twice before (pictured above) but we're really digging his newly styled space...

Thomas' studio space has been repainted its original white and we love the clean, well-edited look. Layered black and sheer white curtains and a patterned rug add texture and warmth to his small space.

Sticking with white for the couch, bedding and bookcase keeps your eyes moving through the space. In addition, placing a large full length mirror on the wall, opposite the windows, helps open up the room.

In this picture, Thomas moves the bookcase out of view and adds a cafe table behind the couch for dining. A circular table (instead of square) keeps the flow of the space.

Related Redesign Posts


—BethZ

Created with Sketch.