A Client/Architect Collaboration in a Vermont Renovation

(placeholder)
(Image credit: Apartment Therapy)

Vermont architect Robert Swinburne sent his client on a search for a cool vintage door to hang barn-door-style in their ski house renovation. This is what the client came up with at a local salvage yard.

What a fine example of client/architect collaboration. The door is beautiful and captures the client’s desires (they picked it out) paired with the architect’s big picture idea. From the architect’s blog: “I sent the client on a mission to find a cool old oversized door from a salvage yard in Vermont. This is what he came up with. Note also the concrete floor and the colorful slate floor and exposed hemlock ceiling joists. All are examples of what the owners brought into the project and emphasize the success of a collaborative approach to design.”

See more of this project and more at Bluetime Collaborative

Loading...
Loading...