Clearsighted

(placeholder)
(Image credit: Apartment Therapy)

This bit of serene inspiration comes from Dave Edwards’ Portland home in West Hills, which he recently remodeled and updated from its 1960s origins.

(placeholder)
(Image credit: Apartment Therapy)

Key to the remodel was opening up the space by removing the wall that separated the kitchen from the main living area. More impressively, designer Ramona Ramos flipped the layout of the bathroom, and moved it into part of the space previously occupied by the garage.

(placeholder)
(Image credit: Apartment Therapy)

The interior colors were chosen to complement the ranch-style architecture and the woody surroundings.

(placeholder)
(Image credit: Apartment Therapy)

Read the article here.

Images: Marv Bondarowicz for The Oregonian

Loading...
Loading...