Villa Meindersma: Dutch Doughnut House

(placeholder)
(Image credit: Apartment Therapy)

Check out this circular family dwelling in Haaksbergen, the Netherlands. The New York Times shows us how the Meindersma family lives in one continuous modern space that curves around an outdoor courtyard…

(placeholder)
(Image credit: Apartment Therapy)
(placeholder)
(Image credit: Apartment Therapy)

“The living room and the playroom beneath it can be viewed from a common staircase. “

(placeholder)
(Image credit: Apartment Therapy)
(placeholder)
(Image credit: Apartment Therapy)

The majority of the space is bright white to take full advantage of the natural light and create a sense of endless space. The architects, from the Amsterdam firm de Architekten Cie. designed the house as an experiment in the interactions of a modern young family. For the full story and all the pictures: The Circle of Life.

Images: Herman Wouters for The New York Times, Your Captain Luchtfotografie

Loading...
Loading...